faqe_koka

Lajme

Kina do të përmirësojë kontrollin e cilësisë së industrisë së mykut të plastikës

Kina është e vendosur të përmirësojë masat e saj të kontrollit të cilësisë për industrinë e mykut të plastikës.Ministria e Industrisë dhe Teknologjisë së Informacionit ka nxjerrë një sërë rregulloresh të reja për industrinë, të cilat përfshijnë kërkesat për regjistrim dhe licencim për prodhuesit e mykut të plastikës.Qëllimi i këtyre masave është përmirësimi i cilësisë dhe sigurisë së produktit, si dhe promovimi i konkurrencës së shëndetshme midis prodhuesve.

Për më tepër, rregulloret do të kërkojnë që prodhuesit t'i nënshtrohen inspektimeve të rregullta, të ofrojnë dokumentacion mbi materialet dhe proceset e prodhimit dhe të zbatojnë protokollet e sigurisë për të siguruar që punëtorët janë të mbrojtur.Qeveria shpreson se këto masa do të ndihmojnë në reduktimin e numrit të aksidenteve dhe defekteve të produktit në industri dhe të përmirësojnë reputacionin e Kinës si prodhuese e kallëpeve plastike me cilësi të lartë.


Koha e postimit: Maj-17-2023